Her finner du alt du trenger for å bli skytter og medlem i BSSK

Hvordan begynner jeg med skyting i BSSK?

Du kan møte opp på en av våre organiserte skytinger og snakke med skyteleder. Han vil gi deg en omvisning og en introduksjon av klubben. Du har også mulighet for å teste et våpen for å se om dette er noe for deg. For å bli medlem av BSSK bruker du innmeldingsskjema til høyre på siden. Når innmeldingsskjema er sendt inn blir du registrert gjennom Min Idrett i regi av Norges Idrettsforbund og får en mail derfra med kontingent.

 
Alle må ha sikkerhetskurs!

For å drive med skyting må alle ha godkjent sikkerhets-/opplæringskurs – et såkalt nybegynnerkurs i samsvar med Norges Skytterforbund. BSSK`s sikkerhetskurs er en selvstudie du gjennomfører selv.

Krav for sikkerhetskurs i BSSK
Du må være medlem av BSSK. Gjennomføre minimum 5 stk. godkjente skytetreninger i klubbens regi i løpet av 12 måneder. Bestått innsendt «Svarskjema sikkerhetskurs». Når dette er gjort vil du få tilsendt BSSK`s kursbevis.

Slik går du frem
Meld deg inn i BSSK ved å sende inn medlems skjema. Last ned linkene under «Begynnerkurs i pistolskyting» og «Sikkerhetskurs – for nye skyttere» og les disse nøye. Så fyller du ut BSSK`s «Svarskjema sikkerhetskurs» med dine svar og sender det på email til steinbergum@hotmail.com
PS. For raskt svar, ta bilde av «Svarskjemaet ditt» med mobilen og legg ved i emailen.
Hvis dette er problematisk kan svarskjemaet levere det til skytterleder på banen.

 

Last ned «Begynnerkurs i Pistolskyting» her!

Last ned «Sikkerhetskurs – for nye skyttere» her!

Last ned «Svarskjema sikkerhetskurs» her!

 

Priser

  • Medlemsavgift til BSSK er kr. 700,-
  • Ungdomsmedlem (12-17år) har gratis medlemskap i BSSK
  • Skivematriell/skyteavgift  kr 40,- for medlemer. Skivematriell/skyteavgift  kr 100,- for gjesteskytter.(Har våpen og ammunisjon selv.)
  • Testskyting som gjest kr. 300,-
    (Inkluderer våpenleie, skivematriell og
    50 skudd med 22LR)
  • Priser på ammo finner du under treningstider, nederst på siden

Ønsker du å bli medlem?